Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad De Hoge Bomen blijft open

Goed nieuws voor de zwemliefhebbers in het Westland. Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk blijft ook volgend jaar open en zelfs tot 1 januari 2018. Een motie hiervoor krijgt de steun van een meerderheid van de gemeenteraad. De gemeente wil het zwembad afstoten en gaat daarvoor een aanbesteding starten.

Als daar een geschikte overnamekandidaat uit komt, dan zorgt de gemeente Westland ervoor dat de overdracht pas op 1 januari 2017 plaats gaat vinden. Mocht er uit de aanbesteding geen nieuwe exploitant komen, dan houdt de gemeente het zwembad in ieder geval open tot 1 januari 2018. Op dit moment wordt De Hoge Bomen geëxploiteerd door Optisport.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.