Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwolle gaat voor vrolijkheid

De nieuwe naam van het hoofdzwembad in Zwolle is bekend. Via een prijsvraag, uitgeschreven door de gemeente Zwolle samen met de exploitant Optisport, zijn er meer dan 500 reacties binnengekomen. Uit deze vele inzendingen hebben de gemeente en Optisport de keuze voor Zwembad De Vrolijkheid gemaakt. De naam Zwembad De Vrolijkheid geeft een vertrouwd gevoel bij een heel nieuw gebouw. De Vrolijkheid is bij de Zwollenaar bekend als het deel van de stad waar het zwembad is gevestigd. Bovendien geeft vrolijkheid het karakter aan van de beleving die men graag in Zwolle graag ziet. Aan het einde van dit jaar gaat het meest duurzame bad van Nederland open.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.