Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwolle bouwt houtwarmtestation

In Zwolle is gestart met de bouw van een houtwarmtestation. Daarmee wordt onder andere zwembad De Vrolijkheid verwarmd door houtsnippers. Zo wordt het zwembad één van de duurzaamste van Nederland en wordt er nog duurzamer omgegaan met energie.

Met deze houtwarmte-technologie biedt de projectontwikkelaar in houtwarmteprojecten BeGreen een duurzaam alternatief voor verwarming met gas. De houtsnippers zijn afkomstig uit duurzaam bosonderhoud in de regio. Tijdens dit noodzakelijke onderhoud aan de natuur komen houtsnippers vrij die lokaal kunnen worden ingezet als brandstof voor warmteproductie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.