Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwolle bouwt aan de toekomst

In Zwolle wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuw multifunctionele accommodatie onder de naam Bubbels. Drie partijen, Akwaak Zwemscholen, Allio kinderopvang en Topfit Fysiotherapie gaan binnen het complex nauw samenwerken. De aangeboden activiteiten liggen op het gebied van sporten, bewegen, gezondheid, educatie en opvang. Het idee voor dit concept komt van Akwaak zwemscholen. Met het nieuwe zwembad in de multifunctionele accommodatie heeft Zwolle straks drie zwembaden, het recent geopende De Vrolijkheid, er komt een nieuw zwembad bij de Hogeschool Windesheim en volgend jaar Bubbels. Naar verwachting opent Bubbels in september 2013 haar deuren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.