Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemuitje vluchtelingen zwembad De Peppel afgelast

Wat een goed en sympathiek initiatief leek te zijn in deze donkere dagen is uitgelopen op een deceptie. Zwembad De Peppel in Ede had vluchtelingen uit de regio uitgenodigd om gratis te komen zwemmen.

Wat een  zwemuitje voor 140 vluchtelingen had moeten worden is op advies van het COA afgelast. Aanleiding was een ingezonden brief van iemand naar een plaatselijke krant die waarschuwde voor ongeregeldheden zoals in Geldermalsen, als het door zou gaan.

De persoon in kwestie zou zo boos zijn geweest dat hij moet betalen voor zwemlessen voor zijn kinderen, terwijl vluchtelingen gratis mogen zwemmen. Een vergelijking die je uiteraard niet kunt maken.

Het zwembad heeft inmiddels veel bijval gekregen en is vastberaden om het zwemuitje later te laten plaatsvinden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.