Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemschool zet iPads in bij zwemles

MijnZwemschool in Leeuwarden is de eerste zwemschool in Nederland die iPads inzet bij de zwemlessen. Op de Ipad worden video’s afgespeeld waarbij de mascottes van de zwemschool de zwemslagen voordoen. Met de komst van goede waterdichte hoezen voor tablets, staat er niets meer in de weg om gebruik te maken van bewegende digitale beelden als instructie voor de zwemles. In de praktijk pakken de kinderen het snel op en kunnen hiermee grotendeels zelfstandig aan de slag. De iPad zal de zwemleraar nooit kunnen vervangen, maar het is een handig en aanvullend hulpmiddel.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.