Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemschool oplichter nu pas voor de rechter

Een spoor van vernielingen heeft Michel Vaatstra met zijn zwemscholen achter gelaten. Vijf jaar later! stond hij pas voor de rechter. Met het verduisteren van zwemlesgelden heeft hij honderden kinderen en hun ouders gedupeerd.

Hij wordt er onder andere van verdacht dat hij grote geldbedragen wegsluisde vlak voordat de zwemscholen failliet gingen. Tegen de man is nu een gevangenisstraf van 15 maanden, waarvan 5 maanden voorwaardelijk, geëist. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

De gedupeerde ouders hebben zich verenigd en proberen de betaalde zwemlesgelden die oplopen tot 550 euro per kind nog terug te halen. Maar zoals het er nu uitziet valt er niets te halen, al het ingelegde geld is verdwenen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.