Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemscholen werken niet mee aan controleren coronapas

De zwemscholen en bijbehorende zwembaden vertegenwoordigd via de Stichting Water- & Zwemveiligheid (NSWZ), Eerste Nederlandse Vak Opleiding Zwemonderwijzers (ENVOZ) en ZwemOnderwijs Nederland (ZON) gaan niet meewerken aan het controleren van de coronapas met QR-code.

Men is van mening dat de coronamaatregel een grote groep zwemles kinderen buiten sluit en daarnaast is men bang voor massale opzeggingen. En door een groot tekort aan personeel is het ook niet haalbaar om de controles uit te voeren.

De maatregelen zorgen nu al voor paniek bij ouders van de zwemles kinderen maar ook bij de zwemschool eigenaren. De organisaties zijn wel bereid om de 1,5 meter regel inpandig te handhaven en mondkapjesplicht opnieuw in te voeren.

Maar het controleren van de coronapas met QR-code is een stap te ver. Word vervolgd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.