Welkom

splash3

Nieuws

Zwemscholen vallen nu ook onder de cao zwembaden

De WiZZ (Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen) en FNV Sport & Bewegen hebben een aanvraag gedaan bij het ministerie van Sociale Zaken om de cao zwembaden 2022 uit te breiden met de zwemscholen.

Voor de zwembaden betekent dit straks dat ook de medewerkers in de commerciële zwemscholen ook onder deze cao gaan vallen. Dus iedereen die bij een commerciële zwemschool werkt heeft minimaal recht op de afspraken uit de cao zwembaden, zoals een loonsverhoging en pensioenaanspraak.

De zwembadsector is in te delen in twee groepen: publieke (gemeentelijke zwembaden met een commerciële uitbater) en private (zwemscholen en commerciële zwembaden).

De WiZZ heeft alleen wel aangegeven dat zij nu niet voor zwemscholen kunnen opkomen omdat zij niemand namens de zwemscholen in het bestuur hebben. Dus is het op kort termijn nodig om iemand te kunnen vinden voor deze tak die plaats wil nemen in het bestuur.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl