Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemmonitor 2012

‘De Zwemmonitor’ maakt onderdeel uit van het project ‘Waterdicht’ en is een initiatief van de Vereniging Sport en Gemeenten. In dit project staat de ontwikkeling van de zwemvaardigheid van kinderen in het primair onderwijs in Nederland centraal. Om de zwemvaardigheid te stimuleren was inzicht nodig in de aanbodzijde. ‘De Zwemmonitor 2012 ’ biedt dit inzicht en schetst een actueel beeld van dit aanbod. Het onderzoek bestond uit een vragenlijst die is uitgezet onder alle zwembaden en zwemlesaanbieders in Nederlanden én een secundaire bronnenanalyse. In het rapport wordt onder andere aandacht besteed aan het aantal zwembaden in Nederland, het type, de geografische spreiding en openstelling.  Klik hier hier om het volledige rapport te downloaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.