Welkom

splash3

Nieuws

Zwemmen in buitenwater om tegen kanker te vechten

Fight cancer, een dochter van KWF, organiseert al jaren recreatieve zwem evenementen in het binnenwater van grote en kleine steden in Nederland.

Dit jaar wordt in 13 steden gezwommen voor Fight cancer. Hiermee hoopt Fight cancer zo veel mogelijk fondsen te werven voor wetenschappelijk onderzoek via KWF Kankerbestrijding.

Fight cancer kiest ervoor om jonge, talentvolle onderzoekers en artsen te steunen. Met de donaties kunnen zij op het hoogste niveau kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van oncologie.

Swim to Fight Cancer is al een aantal jaren een recreatieve zwemtocht van ongeveer 2000 meter door natuurlijk buitenwater.

Dit evenement is één van de succesvolle evenementen van Stichting Fight cancer en is sinds 2014 al 30 maal georganiseerd.

Alleen al in 2019 is er ruim 2,8 miljoen euro opgehaald voor talentvolle, jonge onderzoekers. De eerste editie van dit jaar is op 28 augustus in de gemeente Stichtse Vecht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl