Welkom

splash3

Nieuws

Zwemmen, fietsen en lopen voor spieren voor spieren

Aanstaande zaterdag is de start van de derde editie van de Spierathlon. Een 1/8e triathlon voor kinderen met of zonder een spierziekte onder begeleiding van een volwassene.

De Spierathlon is een 1/8 triathlon voor kinderen met of zonder een spierziekte onder begeleiding van een volwassene en vindt dit jaar voor de derde keer plaats in Ouderkerk aan de Amstel bij de Ouderkerkerplas.

Hier zullen in teamverband families met kinderen (met of zonder spierziekte) 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte.

Ook diverse topsport-ambassadeurs van Spieren voor Spieren gaan de uitdaging aan en leggen samen met een kind met een spierziekte deze 1/8e triathlon af.

Onder hen (oud) voetballers Ronald de Boer en Jeroen Zoet, oud-beachvolleyballer Reinder Nummerdor, oud-schaatsster Marianne Timmer, hockeyster Joyce Sombroek, roeister Maaike Head, waterpoloster Iefke van Belkum en paralympisch tri-atlete Saskia van den Ouden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl