Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemmen, de beste therapie na een blessure en ook heel gezond

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat zwemmen het beste middel is om bijvoorbeeld van een blessure te herstellen. Vanwege de gewichtloosheid in het water lopen de gewrichten en spieren geen schade op en kunnen blessures veel sneller genezen.

Tijdens de revalidatie van een blessure is het belangrijk om de spieren weer soepel en sterker te maken. Met zwemmen ondervindt men weinig weerstand en men kan snel herstellen van een blessure.

Daarnaast is het ook goed om aan fysieke fitness te doen om de spieren extra te versterken. Waar zwemmen ook zorgt is vetverbranding, dat kan wel tot 1000 calorieën per uur oplopen. En zwemmen is niet alleen goed om van blessures te herstellen maar ook om fit te blijven en af te vallen. Er zijn tal van activiteiten  op aquafitness gebied die worden georganiseerd.

‘Google’ eens op deze site voor meer informatie over de mogelijkheden die worden aangeboden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.