Welkom

splash3

Nieuws

Harderwijk heeft een nieuw zwembad

Na een verbouwing van bijna twee jaar kunnen de inwoners van Harderwijk en omgeving gebruik maken van het nieuwe zwembad De Sypel.

Naast een wedstrijdbad en een groot doelgroepenbad heeft het nieuwe zwembad ook een waterspeeltuin met peuterbad, een bubbelbad en een familie- en tube waterglijbaan.

Dit recreatieve gedeelte staat in verbinding met het buitenbad. Het warme doelgroepenbad is multifunctioneel en flexibel in te zetten.

Met een wand kan het bad worden opgedeeld en door verschillende doelgroepen gebruikt worden. De beweegbare bodem is in zijn geheel of in delen in hoogte verstelbaar.

Het zwembad is de grootste energiegebruiker van het gemeentelijk vastgoed dus is het in zijn geheel energieneutraal uitgevoerd.

Er wordt nog een sporthal gebouwd, waardoor ook de sportverenigingen weer jaren vooruit kunnen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwemmen als een haai of een dolfijn

SwimFin, een hulpmiddel voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen en onder strikte toezicht van ouders of zwemleraren de eerste zwemslagen kunnen maken en zo aan water kunnen wennen. De SwimFin is geschikt voor kinderen van 1,5 tot 12 jaar en kan een gewicht dragen van 15 tot 100 kilo.

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl