Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemmarathons voor het KWF

Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die op de één of andere wijze met de ziekte kanker te maken heeft. Nog steeds is er geen afdoende genezing tegen deze ziekte. Met de slogan ‘Samen komen we steeds dichterbij’ worden er op diverse locaties in het hele land zwemmarathonacties gehouden voor het KWF.

Het is de bedoeling dat teams van ongeveer 10 personen, gedurende 6 uur in estafettevorm zwemmen en zoveel mogelijk banen afleggen. De zwemmarathon staat open voor beginners, recreatief en wedstrijd zwemmers. En uiteraard is het de bedoeling dat ieder team zoveel mogelijk sponsorgeld inzamelt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.