Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemlesvete nadert hoogtepunt

De eigenaar van zwembad De Boskuul in Lobith en zwemvereniging ZVL liggen al vanaf het moment van de overname in 2016 in conflict over wie er zwemles mag geven in het zwembad.

Sinds de opening in 1970 was dit toegeschreven aan de zwemvereniging maar de nieuwe eigenaar, die ook zelf zwemles aanbiedt,  ziet het als oneerlijke concurentie.

De tarieven die de zwemvereniging hanteert liggen meer dan de helft lager per maand en daarom wordt de de zwemvereniging sinds de overname de toegang ontzegt tot het zwembad.

Ondanks pogingen van de gemeente Zevenaar om te bemiddelen over een nieuwe overeenkomst tussen beide partijen is er nog steeds geen oplossing.

De gemeente eist nu dat de eigenaar de zwemvereniging op korte termijn weer toegang verschaft anders hangt het een boete boven het hoofd en volgt de gang naar de rechter.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.