Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemles volgen en diploma halen, nu voor iedereen haalbaar

Dankzij een zeer genereuze bijdrage van de VriendenLoterij aan Kinderhulp, het Jeugdsportfonds en de KNZB kunnen nu ook kinderen die opgroeien in mindere omstandigheden veilig leren zwemmen.

Samen met Kinderhulp en Jeugdsportfonds is de KNZB is het project ‘SuperSpetters voor iedereen’ gestart. Hiermee wordt het voor nog meer kinderen mogelijk om een zwemdiploma te halen.

Kinderhulp heeft de mogelijkheid opengesteld voor maatschappelijke organisaties met een ANBI-verklaring om voor een SuperSpetters diploma geld aan te vragen bij Kinderhulp. Inmiddels zijn de eerste 100 kinderen al gestart met hun SuperSpetters zwemlessen.

Lees hier een interview met Jan Wezendonk, directeur van Kinderhulp.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.