Welkom

splash3

Nieuws

Schoolzwemmen vanwege unieke samenwerking

Zwembad De Veldkamp en basisscholen uit de regio hebben samen een oplossing gevonden voor leerlingen zonder A-diploma, De leerlingen kunnen gebruik blijven maken van de schoolzwemlessen, die worden aangeboden door zwembad De Veldkamp in Wezep.

De directie van de school en het management van het zwembad zijn tot deze unieke overeenkomst gekomen. Nu de gemeente Oldebroek de subsidiekraan voor het schoolzwemmen heeft dichtgedraaid, heeft het management van De Veldkamp zelf contact gezocht met alle basisscholen.

Er is een voorstel uitgegaan om het schoolzwemmen op een andere manier invulling te geven. Samen hebben ze een programma ontwikkeld voor leerlingen die nog niet in het bezit zijn van het A-diploma. Deze kinderen krijgen anderhalf uur per week zwemles. Later in het schooljaar worden de kinderen zonder B-diploma toegevoegd. De scholen zorgen voor het vervoer van en naar het zwembad en er is een bus beschikbaar gesteld.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl