Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemleraren gaan in hoger beroep

De drie zwemleraren van zwembad ’t Gastland in Rhenen die zijn veroordeeld voor de verdrinking van het Syrische meisje gaan in hoger beroep, dat hebben hun advocaten bekendgemaakt.

Volgens de drie zwemleraren valt hen niets te verwijten en hebben ze geen schuld aan de verdrinking van het meisje.

Het meisje is volgens hun na de zwemles in het diepe gedeelte van het zwembad terechtgekomen en op dat moment waren zij niet meer verantwoordelijk.

Er is nog te veel onduidelijk over hoe het heeft kunnen gebeuren en daarom willen ze meer onderzoek laten doen naar onder andere het moment waarop het meisje te water is geraakt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.