Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemdiploma in 14 dagen?

Een A-diploma in 14 dagen, maar of het goed is? SwimKids organiseert verspreid door Nederland zwemles formule SwimSpeed. Door mee te doen met SwimSpeed omzeil je lange wachtlijsten en lestijd. Maar of de lesstof na twee weken goed blijft hangen is de vraag? Kinderen komen twee weken achter elkaar van maandag t/m vrijdag naar het zwembad om te leren zwemmen. De lessen worden aangeboden in groepjes van maximaal 6 kinderen. Het afzwemmen vindt plaats op de laatste dag van de cursus, de minimum leeftijd om mee te doen met SwimSpeed is vanaf 5 jaar.  Klik hier voor de website van SwimKids.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.