Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemcheck voor veilig zwemmen op vakantie

De tweede editie van de Nationale Zwemcheck van de KNZB staat gepland voor 18 juni 2016 en vindt plaats in zwembad De Vallei in Veenendaal.

Bij de zwemcheck worden de zwemvaardigheden van de kinderen opgefrist en krijgen ze tips, zodat ze veilig en met plezier kunnen zwemmen tijdens de vakantie. De zwemcheck in Veenendaal is open voor alle kinderen t/m 12 jaar met een zwemdiploma.

De Nationale Zwemcheck staat in het teken van ‘fun en veilig zwemmen op vakantie’. Zwemmen op vakantie en in open water is immers heel anders dan tijdens de zwemles in een binnenbad.

Ouders en kinderen met zwemdiploma kunnen zich aanmelden via www.nationalezwemcheck.nl

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.