Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembadsoap ten einde

Zwembad Scharlakenhof in Haren gaat weer open. De gemeenteraad is daarmee akkoord gegaan. De gemeenteraad had vorig jaar ook al beslist dat het zwembad weer open zou gaan, maar B & W zette het opnieuw op de agenda omdat er zich weer nieuwe risico’s aandienden. Het zwembad werd eerst met sluiting bedreigd omdat er asbest werd aangetroffen. Vervolgens ontpopte zich een felle strijd tussen de gemeente en exploitant Optisport. Het nieuwe zwembadbestuur gaat nu een asbestsaneringsplan en een verbouwingsplan indienen bij de gemeente. Het zwembadbestuur hoopt in mei 2013 Scharlakenhof weer te kunnen openen. Zoek in het nieuwsarchief voor meer achtergrond info over deze zwembadsoap.
scharlakenhof

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.