Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembadplan Twenterand kost meer

De gemeente Twenterand heeft een zwembadplan ontwikkeld voor de zwembaden in de regio. De gemeenteraad heeft nu onderzoek gedaan naar het plan en nu blijkt dat het jaarlijks drie ton meer kost dan was begroot. Van de drie zwembaden in de regio is er één gesloopt, is zwembad De Groene Jager in Den Ham geprivatiseeerd en houdt de gemeente alleen De Zandstuve in Vroomshoop open.

Daarnaast wordt er een nieuw zwembad gebouwd in Vriezenveen-Noord in plaats van zwembad De Stamper. De gemeente zou jaarlijks 645.000 euro aan moeten bijdragen aan de zwembaden, maar uit onderzoek in opdracht van de gemeenteraad blijkt nu dat de gemeente jaarlijks drie ton meer moet bijdragen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.