Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembadpas ingevoerd bij het De Mirandabad

Vorig jaar zomer is het De Mirandabad in Amsterdam regelmatig met agressie van bezoekers geconfronteerd, zoals bedreigingen, diefstal, geweldpleging en (seksuele) intimidatie. Zelfs badmeesters werden bedreigd door groepjes jongeren. Om die redenen voert stadsdeel Zuid vanaf 1 mei een zwembadpas in voor bezoekers van het zwembad. De zwembadpas vervangt hiermee de legitimatieplicht en is verplicht voor bezoekers van 14 jaar en ouder. Aanvragers dienen zich hierbij éénmalig te legitimeren. De pas dient tevens als toegangsbewijs en komt in de plaats van het papieren kaartje.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.