Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden zetten de thermostaat een paar graden lager

Als een olievlek gaat het over het land. Zwembaden gaan noodgedwongen de temperatuur van het zwemwater naar beneden stellen.

De kosten voor gas zijn bijna niet meer te betalen. Dus je moet wat en dit is een poging om de energiekosten enigszins te drukken.

We hebben corona net achter de rug en het volgende drama dient zich aan. Gelukkig hebben we de Nederlandse Stichting Water- & Zwemveiligheid (NSWZ) van Shiva de Winter.

Met zijn persoonlijke stichting heeft hij inmiddels een voet tussen de deur in Den Haag. Nu weer bij minister Kuiper, hij luidt de bel bij hem over de enorme prijsstijging op gas en stroom.

Volgens de stichting kampt de zwembranche met torenhoge stookkosten. Maar dat wist iedereen al. Maakt niet uit, hij laat in ieder geval iets van zich horen.

Dat kun je niet zeggen van andere zwaar gesubsidieerde organisaties binnen de branche.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.