Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden worden steeds veiliger en schoner

Er zijn weer enkele zwembaden toegevoegd aan de lijst van Stichting Zwembadkeur die voldoen aan de door de branche gestelde eisen ten aanzien van hygiëne en veiligheid.

Zwembad De Fluit in Leidschendam, Sportcentrum Forum Kwadraat in Voorburg en zwembad Safari in Maarssenbroek hebben het Keurmerk Veilig & Schoon in ontvangst mogen nemen.

Het keurmerk is de kwaliteitswaardering voor de zwembaden waarbij de veiligheid en hygiëne voor alle betrokkenen is verzekerd en gewaarborgd.

Met het keurmerk Veilig & Schoon toont men aan dat bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid in orde zijn en goed worden toegepast door de medewerkers.

Bovendien voldoen de zwembaden aan een toezichtplan, bekwaam- en herkenbaar personeel, een schoonmaakplan en een protocol voor een adequate afhandeling van klachten.

Op de foto: medewerkers van De Fluit in Leidschendam en rechts Benno Giebbels, directeur van Sportfondsen Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.