Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden Woerden in eigen beheer exploiteren?

In Woerden wordt gewerkt aan een plan om de zwembaden Batenstein en H2O in Harmelen in eigen beheer te gaan exploiteren. Via een stichting wil men deze plannen realiseren. De gemeente heeft voornemens om de zwembaden aan deze op te richten stichting te gunnen in plaats van aan een commerciële partij.

Eerder werd bekend gemaakt dat de gemeente het exploitatiecontract met Optisport per 1 juli 2015 opzegt. Dat houdt in dat andere partijen zich kunnen melden om met een plan te komen hoe de zwembaden beheerd kunnen worden. Het doel van het college met de nieuwe aanbesteding is om een bezuiniging te realiseren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.