Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden Westerveld blijven open

Zwembaden sluiten gaat niet zomaar. Dat blijkt wel weer in de gemeente Westerveld. De gemeente had het plan om de drie zwembaden te sluiten. Dit voornemen van de gemeente stuitte op veel verzet vanuit de lokale bevolking. De gemeenteraad heeft nu besloten dat de drie zwembaden (De Paasbergen in Dwingeloo, De Kerkvlekken in Havelte en Bosbad Vledder)  definitief open blijven. De zwembaden worden wel geprivatiseerd, waardoor de gemeente er in de toekomst veel minder geld aan kwijt is. Vrijwilligers en plaatselijke ondernemers hebben een plan opgesteld waardoor de zwembaden voortaan grotendeels onafhankelijk van de gemeente kunnen draaien.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.