Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden weer helemaal open, spetteren geblazen

Alles wat het zwembad te bieden heeft is vanaf 5 juni weer mogelijk. De zwemabonnementen vliegen letterlijk de deur. En er is grote vraag naar aquasporten en andere bewegingslessen.

De kop is er helemaal af en nu snel weer richting normaal. Maar hopelijk wel een normaal waarbij de rust in de samenleving terugkeert.

Waar bezoekers tot nu toe alleen naar het zwembad mochten komen om baantjes zwemmen, zijn nu ook kinderen en hun ouders weer welkom voor vrij zwemmen.

De bezoekers moeten nog wel afstand houden, bij binnenkomst, in de kleedkamers, maar ook op de perrons en op de trap bij de waterglijbaan.

Of dat gaat lukken valt nog te bezien. Ook kan er weer gebruik gemaakt worden van de douches en toiletten. Dus gaat het de goede kant op.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.