Welkom

splash3

Nieuws

Zwembaden Tilburg op de schop

Onderhoud is voor zwembaden op regelmatige basis een noodzakelijk ´kwaad´. In Tilburg kunnen ze daar ook over meepraten.

De zwembaden ondergaan dit jaar grootschalig onderhoud, aanpassingen en vernieuwingen.

Eerst was de zwembad Reeshof aan de beurt, daarbij zijn ook de kleedhokjes en garderobe vernieuwd. Ook zijn er elektronische kluisjes geplaatst.

Nu is het de beurt aan Stappegoor. Daar vond men in het voorjaar, na een inspectie, dat de roestvrijstalen bouten waarmee de gevelplaten zijn bevestigd zijn, waren gaan roesten.

Alle verroeste bouten zijn inmiddels vervangen. Daarnaast worden er duurzaamheidsmaatregelen getroffen zoals het aanbrengen van LED verlichting.

Verder wordt ook de dakbedekking vervangen en komen er meer zonnepanelen en worden er diverse isolatiemaatregelen getroffen.

Sportcomplex Drieburcht wordt ook onder handen genomen. Dus is Tilburg en de zwembaden voor het eind van dit jaar weer klaar voor de komende tijd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl