Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden stellen zich flexibel op

Nadat de nieuwe coronamaatregelen door het kabinet zijn gepresenteerd hebben de zwembaden direct actie ondernomen om de zwemlessen voor 17.00 uur uit te voeren.

Zoals bekend is er een lockdown van 17.00 uur ’s middags tot 5.00 uur ’s ochtends. Dat zorgt ervoor dat de zwembaden zich ook moeten aanpassen.

En door zich flexibel op te stellen is dat gelukt. Alle lessen kunnen doorgaan vinden door de roosters om te zetten en aan te passen.

Verder is de anderhalve meter regel weer actief en het dragen van een mondkapje ook. Rond half december wordt er weer geëvalueerd door het kabinet.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.