Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden Bergen op Zoom onderdeel van discussie

De gemeente Bergen op Zoom zit in een lastig parket over de toekomstige exploitatie van zwembad de Schelp en openluchtbad De Melanen. Dit heeft te maken met de bezuinigingen van 400.000 euro die de gemeente wil doorvoeren.

Een onderzoek naar de toekomstige exploitatie van de twee zwembaden heeft daar ook mee te maken. De gemeente wil in december 2015 een beslissing nemen. Het komende zwemseizoen wordt meegenomen om te kijken naar de haalbaarheidsmogelijkheden voor de toekomstige exploitatie.

Recentelijk is nog voor bijna 250.000 euro geïnvesteerd in De Melanen om ervoor te zorgen dat het zwembad aan de eisen van veiligheid en hygiëne voldoet.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.