Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden niet meer als kerntaak gemeenten

Gemeenten zien een zwembad niet meer als haar kerntaak, daarnaast wordt er steeds verder bezuinigd. Al met al een zorgelijke ontwikkeling. Daarom staan steeds meer zwembaden onder druk om een gezonde exploitatie rond te krijgen.

In de provincies Drenthe en Groningen bijvoorbeeld, nemen steeds meer gemeenten afstand nemen van de zwembaden. Van alle openbare zwembaden is nu bijna de helft al in handen van externe exploitanten, stichtingen en vrijwilligers.

Deze trend zal de komende jaren ook in andere provincies worden voortgezet, is de mening van de experts. Lees voor meer achtergrond informatie: Zwemmonitor 2012.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.