Welkom

splash3

Nieuws

Zwembaden nemen hun verantwoordelijkheid

Het roken in en rond zwembaden wordt steeds meer aan banden gelegd. Zwembaden willen op deze wijze bijdragen aan een Rookvrije Generatie waardoor kinderen rookvrij kunnen opgroeien.

De drie initiatiefnemers, Het Longfonds, KWF Kankerbestrijding en de Hartstichting hebben hun krachten gebundeld en om dit te ondersteunen worden er allerlei PR materialen gratis ter beschikking gesteld.

Alleen gaan niet alle zwembaden gaan over tot algeheel rookverbod. De Vallei in Veenendaal bijvoorbeeld stelt plekken beschikbaar waar nog wel gerookt mag worden.

Anderen hanteren wel het volledige verbod zoals recentelijk het Leeghwaterbad in Purmerend, het openluchtzwembad Veenhuizen en De Koploper in Lelystad.

Het besef groeit steeds meer om kinderen op te laten groeien in een rookvrije omgeving. Vanwege de maatschappelijke functie spelen zwembaden hierin een belangrijke rol.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl