Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden laten kinderen meer water drinken

De gemeenten Ermelo, Brummen, Hattem en Nunspeet zijn gezamenlijk gestart met een campagne om kinderen meer water te laten drinken.

In samenwerking met GGD Noord- en Oost-Gelderland staan de zwembaden in deze gemeenten centraal in de drinkwatercampagne.

Met de inzet en avonturen van drie waterfiguurtjes, Spetter de Octopus, Spatter de Dolfijn en Spater de Krab, wil men de kinderen spelenderwijs verleiden tot het drinken van water.

Voor de ouders is er een flyer met uitleg over de campagne en tips om water drinken ook thuis leuk te maken.

Op de website van het Voedingscentrum staan ook tal van tips.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.