Welkom

splash3

Nieuws

Zwembaden kunnen niet zonder subsidie

In heel veel gemeenten staat de toekomst van de zwembaden op het spel. Het terugdraaien van de subsidies kan desastreuze gevolgen hebben voor de exploitatie van zwembaden. Het zwembad dient een maatschappelijk belang en zal ook als zodanig moeten worden beoordeeld door de politiek.

Alleen in de praktijk blijkt dat er alleen maar verder gesnoeid wordt in de subsidies door de gemeenten. Er zal een kentering moeten plaatsvinden om het tij te keren. Positief is dat er volop protest is vanuit de samenleving op de voorgenomen bezuinigingen van de gemeenten. Er worden tal van  acties gevoerd om de zwembaden in stand te houden.

Vanwege de crisis hebben de zwembaden het al niet makkelijk om het hoofd boven water houden. Als de subsidies steeds verder teruggedraaid gaan worden zal het ook ten koste gaan van de kwaliteit, veiligheid en de werkgelegenheid. Dus wordt het hoog tijd dat de politiek goed gaat kijken naar de kansen en de mogelijkheden die er liggen om zo de groeiende onrust bij de zwembaden weg te nemen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl