Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden in actie voor Spieren voor Spieren

In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober is het weer tijd voor De Wintertijd Challenge van Spieren voor Spieren. Veel zwembaden geven ook gehoor aan deze actie en deelnemers aan de challenge gaan zwemmen tijdens het teruggaan van de klok, van 2.00 uur zomertijd naar 2.00 uur wintertijd.

Spieren voor Spieren organiseert dit jaar voor de zesde maal de Wintertijd Challenge. Door het hele land wordt dit initiatief opgepakt en gaan sportievelingen midden in de nacht de uitdaging aan om één uur en één seconde te sporten.

Ook publiek is welkom om aan te moedigen, waarbij zij ook een bijdrage mogen doen in de pot voor Spieren voor Spieren. Deelnemen is gratis, maar een donatie van minimaal € 5,- voor Spieren voor Spieren is wel verplicht.

wintertijdchallenge2

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.