Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Zwembaden Hollands Kroon voorlopig gered

Burgemeester en wethouders van de fusiegemeente Hollands Kroon hebben besloten om de vier zwembaden open te houden.

De zwembaden De Terp in Wieringerwerf, De Venne in Hippolytushoef, De Wirg in Winkel en Den Krieck in Breezand kunnen dus voorlopig opgelucht ademhalen.

In mei van dit jaar kreeg de HOZE groep (Hollands Kroon Overleg Zwembad Exploitatie), het overleg orgaan van de zwembaden extra tijd en budget om de plannen verder uit te werken.

Er is nu een eindrapport aangeboden aan het college. In het voorstel van het college aan de gemeenteraad dient er op kort termijn 1,2 miljoen euro vrijgemaakt moeten worden voor onderhoud.

Daarnaast wil met de hulp van inwoners, stichtingen en verenigingen de exploitatiekosten terugdringen. De gemeenteraad moet nog wel akkoord gaan met de plannen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.