Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis blijven bestaan

De zwembaden van de gemeente Zwartewaterland in Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis blijven bestaan. De Stichting Zwembaden Zwartewaterland en de gemeente Zwartewaterland zijn tot een overeenkomst gekomen.

De onderhandelingen over de structurele subsidie worden in september voortgezet en er is een eenmalige kostenpost voor nieuwe tegels in het instructiebad van zwembad Bestevaer. Bij het Genemuider bad moesten 9000 tegels vervangen worden, kosten 50.000 euro.

De Stichting Zwembaden Zwartewaterland wil dit niet betalen, omdat de gemeente destijds verantwoordelijk was voor de renovatie. Mede door druk vanuit de bevolking zijn de partijen nu overeengekomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.