Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden Ede moeten nog meer bezuinigen

De drie zwembaden in Ede staan voor een zeer moeilijke taak. Als het aan het college van B & W van Ede ligt moeten de zwembaden, een extra bezuiniging doorvoeren van 200.000 euro. Het water staat de zwembaden aan de lippen en ze zien daarom geen enkele mogelijkheid om nog verder te bezuinigen.

Zwembad De Peppel in Ede bevind zich al langere tijd in een slechte financiële situatie. Door het wegvallen van het schoolzwemmen is er een groot financieel gat ontstaan. Het is vooral overleven de laatste jaren, naast De Peppel, gaat het om de openluchtbaden, Bosbad Lunteren en De Vrije Slag in Bennekom.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.