Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden dicht in Noord Italië door coronavirus

Er is al veel geschreven over het coronavirus en wat we wel en niet moeten doen. Feit is dat het virus iedereen in de greep houdt.

Na China is Italië enorm getroffen door het virus. Ruim 5800 besmettingen en 233 doden in het Noorden van Italië.

De overheid heeft nu de noodtoestand afgekondigd en 16 miljoen mensen, een kwart van de totale bevolking, staan nu onder quarantaine.

Tot 3 april 2020 mag er niet meer gereisd worden en alle plekken waar grote getale mensen bij elkaar komen zijn gesloten, daaronder vallen ook de zwembaden en sportscholen.

Voorlopig is er in Nederland nog geen dreiging op het niveau als in Italië maar iedereen moet wel alert zijn. Voorkomen is beter dan genezen, luidt het spreekwoord.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuwjaars duik 2020 Scheveningen

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.