Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden Den Haag weer veilig

Het kost een paar centen, maar dan heb je ook iets. In de gemeente Den Haag hebben ze voor 7 ton geïnvesteerd om de veiligheid bij de zwembaden te verhogen. De gemeente heeft vorig jaar gehoor gegeven aan een brandbrief van de medewerkers van het Zuiderparkbad.

Het was de afgelopen jaren regelmatig onrustig in de zwembaden van Den Haag. Aanrandingen van vooral jonge vrouwen en agressie tegenover medewerkers van de zwembaden waren schering en inslag.

Er zijn meer camera’s opgehangen en er is een pasjessysteem ingevoerd en de bezoekers gaan door poortjes naar binnen. Bezoekers hebben daarvoor een persoonlijk pasje moeten aanvragen bij de gemeente.

Het ingevoerde systeem lijkt te werken, er zijn nagenoeg geen incidenten meer geweest en de rust is min of meer teruggekeerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.