Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden Bodegraven in grote problemen

Uit onderzoek is gebleken dat het niet goed is gesteld met de openbare zwembaden binnen de gemeente Bodegraven. De kosten voor het in stand houden van de voorzieningen rijzen de pan uit. De gemeente draagt per toegangskaartje 11,50 euro subsidie bij aan zwembad De Fuut en 5 euro aan zwembad De Kuil. Ook is er nog veel achterstallig onderhoud.

Dit blijkt alles uit het onderzoek dat SBAB (Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven) heeft laten uitvoeren door Semad Adviesbureau. Er zullen oplossingen moeten komen om de accommodaties te redden van de ondergang.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.