Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden bieden te weinig perspectief

Het is helaas een harde constatering. Uit een jaarlijkse enquête van FNV Sport en Bewegen gehouden onder ruim 500 personen blijkt dat het vak van zwemonderwijzer onder grote druk staat.

Steeds meer zwemonderwijzers zoeken hun heil buiten de branche en bijna de helft van de personen die werken in een zwembad kunnen niet rondkomen en vinden het werk geestelijk en lichamelijk te zwaar.

Het vak van zwemonderwijzer staat al jaren onder druk en dat ligt aan vele factoren. Werken in een zwembad biedt te weinig perspectief en daarom kiest men steeds vaker voor werk in andere richtingen.

Lees hier meer over de enquête van FNV Sport en Bewegen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.