Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Zuid weer open na renovatie

Zwembad Zuid in Schiedam gaat weer open na een renovatie van drie maanden, De gemeenteraad besloot in juni zwembad Zuid te renoveren en voor tien jaar open te houden. Eerder waren er plannen van de gemeente om het zwembad te sluiten. De actiegroep de Vrienden van Zwembad Zuid heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat deze plannen niet doorgingen. De renovatiewerkzaamheden bestonden onder andere uit het vervangen van plafonds, herstel en schilderen van wanden en het aanbrengen van nieuwe vloeren. Verder vond er onderhoud plaats aan de technische installaties.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.