Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Zwembad zelf gaan exploiteren

Inwoners en ondernemers in Valthermond zien mogelijkheden om zelf zwembad De Zwaoi te gaan exploiteren. De gemeente Borger-Odoorn wil in het kader van de bezuinigingen af van de jaarlijkse bijdrage van twee ton. In vier maanden tijd heeft het actiecomité De Ommezwaoi in oprichting een plan gemaakt. Het belangrijkste onderdeel in het plan is het wegwerken van de energiekosten met nieuwe verwarmingstechnieken. Daarnaast wil men vrijwilligers inzetten, werving van donateurs en sponsors en gaan samenwerken met plaatselijke verenigingen en een medisch centrum. Op 8 november buigt de gemeenteraad zich over het plan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.