Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Waarland 70 jaar

In 1947 is zwembad Waarland letterlijk uit een moeras ontstaan. 70 jaar later heeft het zwembad een 50-meter natuurzwembad en heeft het een verwarmd 25-meter zwembad.

Het zwembad heeft ook een grote speel- en zonneweide met allerlei speeltoestellen. En in 2011 uitgeroepen tot openluchtzwembad van het jaar van Noord-Holland.

Op het gebied van energiebezuiniging is het ook heel actief, er liggen paraplu-achtige zonnepanelen voor het opwekken van stroom en daarnaast heeft men zonnecollectoren die het zwemwater verwarmen.

Vanwege het 70-jaar bestaan is er een nieuw hoofdgebouw in gebruik genomen. Deze multifunctionele accommodatie heeft een gedeelte voor de medewerkers, sanitaire- en douche voorzieningen voor bezoekers en vergaderfaciliteiten.

Het zwembad wordt al jaren gerund door zeer actieve vrijwilligers van Stichting Zwembad Waarland en kan het hoofd prima boven water houden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.