Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Waalslag komt in handen van een nieuwe exploitant

Weer een slag voor Optisport. Op 1 januari 2022 neemt het bedrijf het beheer en exploitatie over van Sportfondsen aangaande het nieuwe zwembad van Tiel.

Daarbij horen ook de sporthallen en de gymzalen binnen de gemeente Tiel. De medewerkers van de huidige exploitant Sportfondsen gaan mee naar de nieuwe werkgever.

Via een nieuwe Europese aanbesteding kwam Optisport als beste van drie kandidaten uit de koker. Sportfondsen was exploitant van het vorige zwembad Groenendaal.

De overeenkomst heeft een duur van 10 jaar en op grond van de Wet Overgang van de Onderneming is Optisport verplicht om alle medewerkers mee te nemen naar de nieuwe constructie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.