Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad van het Jaar 2015: Bad Hesselingen

Bad Hesselingen in Meppel is twee keer in de prijzen gevallen voor de verkiezing Zwembad van het Jaar, namelijk door de vakjury en het publiek.

De vakjury roemde Bad Hesselingen om verschillende innovaties, zowel op het gebied van duurzaamheid als om de interactieve glijbaan Mosquito Slide.

Het zwembad kreeg een gemiddeld cijfer van 8.96 van het publiek en daarmee scoorden ze de eerste plaats van zwembaden met meer dan 200.000 bezoeken per jaar. Dit jaar konden den bezoekers in de aanloop naar finale stemmen door 20 vragen te beantwoorden over het personeel, hygiëne en het zwembad zelf. Lees hier de volledige uitslag in de verschillende categorieën.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.