Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad tegels veroorzaken steeds meer problemen

Een probleem wat tegenwoordig steeds meer wordt gesignaleerd bij zwembaden zijn losliggende tegels of tegels die spontaan afbreken. Bij zwembad Overboord in Dronten bijvoorbeeld zijn er tegels die opeens zijn geknapt en losgekomen. De gemeente en de exploitant zijn op zoek naar de oorzaak. Recentelijk waren er grotere problemen bij zwembad De Marke in Hattem, daar gaat eerdaags een complete tegelrenovatie plaatsvinden.

Tegels bij zwembaden moeten met speciale lijm en voegmiddel geplaatst worden, waardoor de tegels niet makkelijk los kunnen komen of afbreken. De suggestie wordt nu gewekt dat er regelmatig verkeerde lijmen of voegmiddellen worden gebruikt. Daarnaast kan het niet goed afkitten van de tegelwanden ook een oorzaak zijn waardoor er water achter de tegels komt te zitten. Al met al een verontrustende ontwikkeling.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.